Noi imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. Ce se vede pe camerele de supraveghere

de: Denisa Dudescu
10 04. 2023

Momentul în care actrița Monica Odagiu a lovit accidental, duminică, un pieton pe strada Știrbei Vodă din București a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imaginile care au intrat și în posesia Playtech.ro se observă cum bărbatul se îndreaptă spre trecerea de pietoni, însă la un moment dat acesta se prăbușește în fața mașinii conduse de actriță. 

Accidentul mortal a avut loc, duminică, în jurul orei 16:00 pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă maşina condusă de Monica Odagiu care venea dinspre Calea Victoriei spre Știrbei Vodă, moment în care pietonul se ridică de pe banca aflată în apropierea stației STB și se îndreaptă spre trecerea de pietoni, însă se prăbușește și este lovit de mașina actriței.

În imagini se observă cum actrița virează brusc pe contrasens pentru a-l evita pe bărbat, însă spațiul de manevră a fost extrem de mic, mai ales că din față veneau și alte mașini.

În urma impactului victima în vârstă de 35 de ani a murit. Imaginile au intrat deja în posesia anchetatorilor care instrumentează cazul și vor fi coroborate și cu declarațiile date de actriță dar și de familia victimei.

Primul mesaj al actriței, după accidentul mortal

Actrița Monica Odagiu a transmis un mesaj, în noaptea de duminică spre luni, în care a oferit primele explicații în urma accidentului mortal.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment” a transmis actrița, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, actrița le-a cerut oamenilor timp pentru a putea trece peste șocul accidentului. Actrița transmite că are nevoie de liniște și înțelegere, iar oamenii legii se vor ocupa de stabilirea circumstanțelor în care a avut loc accidentul.

Dosar pentru ucidere din culpă

Anchetatorii merg pe două piste: fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii conduse de Monica Odagiu. 

Monica Odagiu a fost testată de polițiști atât pentru consumul de alcool, cât și pentru cel de substanțe interzise. Ambele rezultate au fost negative. În această cauză încă se efectuează cercetări pentru a stabili care au fost exact condițiile în care a avut loc accidentul.